otrdiena, 2013. gada 1. oktobris

Metāla angāri – DROŠĪBA UN GARANTIJA ! DROŠĪBA !

Viena no metāla konstrukciju priekšrocībām ir to ugunsdrošība. Tas ir ļoti svarīgi, piemēram, būvi apdrošinot. Viens no parametriem, kam uzmanību pievērš apdrošināšanas sabiedrību pārstāvji, ir ēkā izmantotās būvkonstrukcijas. Metāla konstrukcijas ir ugunsdrošas, turklāt paliek nemainīgas neatkarīgi no temperatūras un mitruma svārstībām. Turklāt tehnoloģiju attīstība ir atrisinājusi metāla lielāko problēmu ? rūsēšanu.

Pirmkārt, konstrukcijas cinko, tas nodrošina ilgu metāla aizsardzību pret koroziju. Šo tehnoloģiju izmanto, ja metāla konstrukciju paredzēts izmantot agresīvā vidē. Patlaban ir pazīstamas divas cinkošanas tehnoloģijas - karstā cinkošana un pulvercinkošana (cinka uzsmidzināšana). Karstajā cinkošanā metāla konstrukcijas daļu iemērc cinka vannā. Tās lielākais trūkums - ierobežotie gabarīti. Šo trūkumu novērš, izmantojot cinka uzsmidzināšanu, kas ļauj cinkot arī ļoti lielu izmēru konstrukcijas. Mūsdienās ir radīts pietiekams daudzums aizsardzības materiālu, kas pilnībā novērš korodēšanu. Svarīgi ir ievērot visas tehnoloģiskās prasības,- sākot ar virsmas apstādi, gruntēšanu, krāsas uzklāšanu. Pareizā secībā izpildītās darbības ievērojami pagarinās konstrukciju kalpošanas laiku un palielinās to drošību. Metālu ražotāji ir gājuši vēl tālāk - radīts speciāls antikondensāta pārklājums. Visur, kur nepieciešams pasargāt metāla virsmu no ūdens kondensāta veidošanās, lieto speciālo pārklājumu. Piemēram, garāžās, sporta hallēs, kūtīs, barības glabātuvēs, konstrukcijām izmanto metālu, kuru iekšējā virsma ir noklāta ar speciālo pārklājumu, kas kondensātu absorbē.
GARANTIJA !


Mūsu izgatavotajām garāžām ir 2 gadu garantija.
To vidējais kalpošanas ilgums ir 50 gadu.
Nekādas rūsas – kalpošanas laiks līdz pat 100 gadiem

Mūsu piedāvātās metāla konstrukcijas – garāžas, angāri, pārvietojamās noliktavas u. c. produkti – ir pilnīgi cinkotas līdz pat vismazākajai konstrukcijas detaļai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru